Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@07:32:12 GMT

مراسم معنوی اعتکاف در مازندران برگزار نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۳۰۳۷

مراسم معنوی اعتکاف در مازندران برگزار نمی‌شود

گروه استان‌ها ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا مراسم معنوی اعتکاف در شهرهای مازندران برگزار نخواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بابل، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری با تاکید بر بهره‌مندی از فیوضات ماه رجب اظهار داشت: متاسفانه با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور و شرایط مازندران مراسم معنوی اعتکاف در استان برگزار نمی‌شود و مردم مازندران به منظور بهره‌گیری از فیوضات این ماه اعمال ویژه ماه رجب را با رعایت دقیق پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و شیوه نامه‌ها و رعایت فاصله اجتماعی در مساجد و اماکن مذهبی برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت ویژه اعمال شب‌ها و روزهای ماه رجب، افزود: قرائت قرآن کریم و ادعیه به ویژه زمزمه دعای ام داوود و روزه داری در روزهای ایام البیض (13 ، 14، 15 ماه رجب) از مهم ترین اعمال این ایام بوده که مردم مازندران می‌توانند این اعمال را مورد توجه قرار دهند و پیشنهاد می‌شود اعمال ام‌داوود و زمزمه دعای آن با رعایت شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در مساجد و به صورت خلاصه برگزار شود.

اعتکاف دانشجویی برگزار نمی شودراهکارهای برگزاری مراسم "اعتکافِ" امسال بررسی شد/ "اعتکاف" عیار معنویت نظام استمراسم اعتکاف ماه رجب در استان کرمانشاه برگزار نمی‌شود

شکریان امیری با اشاره به وجود برنامه‌های متعدد ویژه ایام ماه رجب، تصریح کرد: با توجه به ایام و مناسبت‌های ماه رجب، هیئات مذهبی و مساجد با رعایت دقیق پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان و رعایت تمام شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی و در حداقل زمان نسبت به این مناسبت‌ها برنامه ریزی خواهند داشت و دیگر برنامه‌ها قطعا در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با اشاره به ولادت قطب عالم امکان امیرمومنان (ع) و عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و اعیاد شعبانیه، خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط امروز کشور و نزدیکی اعیاد و مناسبت‌های پیش رو نیاز است همه متولیان حوزه فرهنگی و شهرداری‌ها نسبت به فضاسازی شهری در این ایام برنامه‌ریزی داشته باشند.

انتهای پیام/ 681/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برگزار نمی شود ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ننه گلبهار دوستت داریم

فرزندانش در روز ماما گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند، کودکان حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند و یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوستت داریم.»

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، قابلگی سرمایه ارزشمندی در سرزمین ما بوده که امروز در حال افول و فراموشی است. قابله‌ها افراد مؤمن و توانمندی بودند که در سخت‌ترین شرایط و بدون کم‌ترین امکانات نوزاد را به دنیا می‌آوردند.

ونک روستایی بن بست با جاده‌ای صعب‌العبور و خاکی در ۳۵ کیلومتری غرب سمیرم است، سال‌ها پیش قابله روستا در تابستان و زمستان ننه شیرین و دخترش گلبهار بودند.

نیمه‌های شب، سحر، صبحدم و گاهی عصر و شبانگاه، کوبه در به صدا درآمد و ننه شیرین در یک چشم بر هم زدن عازم می‌شد. کوچه‌های تاریک و سرد و باریک و گاهی پر از برف را پیاده در تاریکی و روشنایی شب و روز می‌پیمود تا به مقصد برسد.

گاهی اواخر بهار و تابستان نیز عشایر میهمان در مزارع اطراف ننه شیرین و خاله گلبهار را برای به دنیا آمدن فرزندشان فرا می‌خواندند و ننه شیرین قصه ما، شب و نیمه شب سوار بر الاغ راهی چادر عشایر می‌شد.

مادران معنوی قصه ما آن روزها خواب و بیداری نداشتند و با توجه به زاد و ولد زیاد هر روز آماده مأموریت بودند؛ بدون چشم‌داشتی از کسی نوزادان را به دنیا می‌آوردند و مادر را تا چهل روز به حمام می‌برند. مراسم خاص روشن کردن چراغ حمام، تیغ زدن نوزادان که امروز حجامت نام دارد و سوراخ کردن گوش دختران از جمله فعالیت‌های آن‌ها بود.

گلبهار سی سنبله قابله ۸۵ ساله ونکی است که مادر معنوی حدود چهل شهید است. شغلی که از مادر و مادر از مادرشوهر، به ارث برده است. ننه شیرین و خاله گلبهار، مادر و دختری که مادران معنوی ۱۰۰ شهید شهر ونک هستند و خاله شیرین که خود مادر یک شهید نوجوان است.

امروز فرزندانش گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند و کودکانی که حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند، یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوست داریم.»

خانه خاله گلبهار آذین بسته حجله شهادت بود، شهادت فرزندی که در سن ۱۶ سالگی روز ۱۱ آبان ۱۳۶۱ در عملیات محرم به شهادت رسید و مادر گوشه طاقچه را به تصاویر فرزند و تنها یادگاری‌هایش مزین کرده بود.

در بین یادگاری‌های به جا مانده از شهید تفنگی چوبی است که خودش درست کرده بود و به گفته مادر در روزگار نوجوانی‌اش عراق ایران بازی می‌کرد. امروز تنها دل‌خوشی مادر قاب عکسی بود که مدام اسباب بازی روزهای کودکی فرزندش بوسه باران می‌شد.

آئین نکوداشت مادران معنوی شهدا لبخند را بر لبانش و اشک شوق را در چشمانش جاری کرده بود و از حضور مسئولان و مردم قدردان سپاسگزاری می‌کرد.

به گزارش ایمنا، فرماندار، امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سمیرم، امور بانوان فرمانداری، رئیس بنیاد شهید، مسئولان شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و شورای اسلامی شهر ونک و مردم قدردان شهر ونک در این آئین شرکت و از وی تجلیل کردند.

کد خبر 750962

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • قرعه کشی لیگ دسته یک کشتی آزاد با حضور ۲ تیم مازندرانی
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در راه‌های مازندران
  • اعمال محدودیت ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • مناظره نوش آبادی و خزائی در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا برگزار نشد
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز